Pressemeddelelse   

 

Kulturaftener på Greve Museum

Det er muligt at komme på museum uden for normal arbejdstid. Museets udstillinger, arkiv og café åbent til kl. 21 den anden onsdag i hver måned.

Greve Museum ønsker, at alle borgere skal have mulighed for at bruge museet i dagligdagen. Museet vil med de nye åbningstider give Greve kommunes borgere lejlighed til at bruge museet på nye måder.

Kulturonsdage
På de månedlige kulturonsdage vil der ofte være arrangementer i form af foredrag, filmaftener og offentlige omvisninger i museets permanente udstillinger og i de særudstillinger, som museet skaber hvert år. Museet vil overføre de gode erfaringer med velbesøgte arrangementer søndag eftermiddag til hyggelige og aktive aftener.

Næste kulturonsdag:
Foredrag
Hvem opfandt parcelhuskvarteret?

Onsdag d. 14. oktober kl. 19

Fordybelse i de lokale arkiver
Fordybelse i arkivalier kræver god tid. Med de nye åbningstider vil det en gang om måneden være muligt at sidde til kl. 21 i museets nyindrettede aktivitetsrum/bibliotek.
Som et forsøg har museet stillet størstedelen af sine bøger til rådighed for gæsterne ved at indrette et bibliotek i det rum, som arkivets gæster kan studere i. Her kan der laves opslag i Danmarkshistorien og andre opslagsværker, og ikke mindst den lokalhistoriske litteratur kan studeres sammen med arkivalierne. Museets arkiv er fuld af spændende historie fra Greve.

En museumsgæst fordyber sig i lokalhistoriske bøger museets nyindrettede aktivitetsrum - bibliotek. Foto: Anja Hvidberg, Greve Museum